Eindelijk een Payroll oplossing voor Belgische bedrijven overal ter wereld

Woensdag 1 april 2015 — Via zijn engagement “Ondernemen met ondernemers”, wil Partena Professional zo goed mogelijk voldoen aan de groeiende behoeften van ondernemingen. In dit geval beantwoordt Partena Professional aan de marktvraag om vanaf nu overal ter wereld globale Payroll oplossingen aan te bieden. Wij leveren Belgische bedrijven een gestandaardiseerd payroll systeem aan in meer dan 100 landen. 

Om dit te realiseren, heeft Partena Professional beslist om zich aan te sluiten bij ADP Streamline om Belgische bedrijven een globale Payroll oplossing te geven die Cloudtechnologie en lokale expertise combineert, in 104 landen en gebieden. Hierdoor krijgen ondernemingen een beter zicht, betere controle en kostenbeheersing van hun HR-administratie. “Door ADP Streamline op te nemen in ons productaanbod, biedt Partena Professional een concreet antwoord op de noden van Belgische ondernemingen die internationaal actief zijn,” legt Clark Taverniers van Partena Professional uit.

Payroll wordt eenvoudiger

De uitdagingen, op vlak van payroll en HR, variëren in de verschillende landen of waar de activiteiten van een onderneming worden uitgeoefend: het is niet altijd eenvoudig om een totaaloverzicht op de payroll te houden, wanneer de werkgevers moeten vergoed worden volgens lokale regels, in verschillende valuta of talen.

De ADP Streamline oplossing vergemakkelijkt de taken van het personeel, dat zich bezighoudt met de wereldwijde payroll, door ondernemingen te helpen om hun tijd en middelen te richten op wat er het meest toe doet, hun business. “Wij bieden een flexibele en modulaire oplossing aan, die de groeistrategie van het bedrijf respecteert et zich integreert in het personeelsbeleid. Wij zijn erg trots op de samenwerking met Partena Professional. Samen ondersteunen we multinationale ondernemingen die zich wereldwijd willen uitbreiden,” voegt Michael van den Brand, General Manager van ADP Streamline toe.

Door deze samenwerking zullen Belgische bedrijven, aanwezig in meerdere landen, hun internationaal bestuur kunnen verbeteren en de uitvoering van hun ondernemingsbeleid vanuit België kunnen controleren. “Samen geven we een sterke en concrete oplossing aan Belgische bedrijven die payroll-activiteiten moeten beheren in verschillende landen,” besluiten de twee partners.

Katrien de Raijmaeker Pride/TBWA