Killerbee Workshops en Jilles Brugge BVBA krijgen duwtje in de rug van Partena Professional

Ondernemen is en blijft een echte uitdaging. De aanwerving van een eerste werknemer is een belangrijke beslissing waar vele vragen bij komen. Voor startende ondernemers is het niet eenvoudig om hun weg te vinden in de administratieve rompslomp, zeker op vlak van aanwervingen. Statuten in orde brengen, een eerste arbeidscontract opstellen, rekruteringskosten, zoeken naar de juiste functie en profiel… Om deze ondernemers een duwtje in de rug te geven bij deze belangrijke stap, gaf Partena Professional aan enkele Vlaamse ondernemers een premie van 1000 euro.

Een van de gelukkigen is Killerbee workshops. Een VZW voor jongereneducatie, waarbij jongeren via workshops en kampen veschillende skills aanleren. Het  zelfvertrouwen wordt opgekrikt terwijl de jongeren, met respect voor hun visie en achtergrond, kunnen kennismaken met de verschillende kunstvormen van de straat.

“Deze 1000 euro heeft ons absoluut de boost gegeven die we nodig hadden. We moesten wachten en dankzij de bijdrage van Partena Professional heeft onze VZW weer wat meer ademruimte en is er zelfs plaats voor extra investeringen. Een deel van de premie gaat naar loonsadministratie, een ander deel wordt gebruikt om een korting te kunnen geven op enkele workshops. Zo kunnen deze jongeren ook proeven van andere kunstvormen zoals street art, breakdance of free running.” aldus Peter Van de Velde, Zakelijk leider Killerbee in Wilsele.

Ook Jilles Brugge BVBA, bekend van hun regionaal bekende hamburgerrestaurants in Gent en Brugge, kon deze boost erg waarderen.  “Wij kunnen alle steun die we krijgen, gebruiken. De lasten in ons land liggen nu eenmaal hoog en horeca is al geen evidente sector. Daarom willen we graag terug investeren in onze eigen zaak. Dit doen we nu met deze extra werkkracht, waarmee we onze kwaliteit en service kunnen blijven waarborgen naar onze klanten toe. Als ondernemer speel ik het spel graag eerlijk. Enkel dan heb je niets te verliezen.” zegt Jilles D’Hulster, zaakvoerder van Jilles Brugge BVBA.

Over Partena Professional

Partena Professional is een dienstverlener met een sterke focus op ondernemerschap en personeelsbeleid. Partena Professional ondersteunt en begeleidt starters, KMO’s en grote ondernemingen in hun administratieve processen en HR-beleid. Wij verlenen diensten in verband met de oprichting van een bedrijf, het sociaal statuut van zelfstandigen, het loon- en personeelsbeheer van werknemers en hun kinderbijslag, medische controle bij absenteïsme, opleidingen, juridisch advies en diverse types consultancy (HR, juridisch, …). Zowat 1.500 medewerkers bedienen ruim 200.000 bedrijven en zelfstandigen en realiseren een jaaromzet van 150 miljoen euro.

Voor meer informatie, surf naar www.partena-professional.be